artisticstuffetc:

World is nothing without art (blog) Waqus Kahn. The breath of compassionate, 2012, archival black… via Tumblr

artisticstuffetc:

World is nothing without art (blog) Waqus Kahn. The breath of compassionate, 2012, archival black… via Tumblr

artchipel:

Artist on Tumblr

Maxwell McMaster | on Tumblr (USA)

Maxwell McMaster is an artist/designer currently residing in Los Angeles, California. He likes to think of his work as an ever evolving story. He has been drawing cartoons, making graffiti and illustrating before engaging himself to fine art. His inspiration comes from his city, pop culture, nature, his friends, and other artists.

© All images courtesy of the artist

[more Maxwell McMaster]

the-never-ending-voyage:

Metroid Prime 2: Echoes image gallery sketches

(via shamefullyinspired)

sixpenceee:

Created by Croatian-Austrian collective Numen/For UseString Prototype is a design for an inflatable volume containing a network of cables that can be explored similar to a jungle gym. 

(via ahuttoftea)

cjwho:

L’Écran House, Canada by Alain Carle | via

Located beside a lake in the Wentworth-Nord municipality, the weekend house was designed by Alain Carle with a sprawling plan, dictated by both the awkward shape of the site and the surrounding views.

"The buildable area was somewhat narrow and irregular, which offered the opportunity to design a project outside the typical precepts of ‘stylish’ residences," explained Carle.

The architect created a series of walls that screen views of the nearby street and instead direct focus towards the nearby lake. This prompted the name of the residence, L’Écran, which translates as The Screen.

"The geometrical complexity was scrupulously validated," said Carle.

"This essentially involved blocking the relationship with the street while enhancing the view of the lake, both from inside the residence and from the street, by leaving sight lines to past places marking the trails taken by the log drivers along the lake."

The house has two storeys, both of which meet the ground at some point around the exterior. The upper floor is the main level, accommodating the majority of living areas and the master bedroom, while the lower level houses four extra bedrooms and a home cinema.

Recycled bricks were used to infill the walls of the timber and steel structure. Black paint coats all of these surfaces, matching the black window frames and giving a sense of uniformity to the exterior.

Photography: Adrien Williams

CJWHO: facebook | instagram | twitter | pinterest | subscribe

lnop:

Light is Time is a suspended installation by Tsuyoshi Tane and CITIZEN composed of 80,000 watch parts

(Source: saatchiart)

lnop:

Cathryn Boch 
En 43, 2010
Road map, oil, sewing machine on sanded paper
228.5 x 150.5 cm

lnop:

Cathryn Boch 

En 43, 2010

Road map, oil, sewing machine on sanded paper

228.5 x 150.5 cm

(Source: nearlya)

2headedsnake:

John Grade

(Source: emptykingdom.com)